Delta i konkurransen «Valgfritt leveringssted»

Hva er det smarteste, morsomste, lureste eller hemmeligste stedet å få levert pakker utenfor huset? Bli med på kreativ idédugnad og vinn en drømmereise til valgfritt sted i vårt vakre land.


Denne våren lanserer Posten tjenesten som gir deg mulighet til å velge et bestemt sted der du vil ha pakkene levert. Det betyr at du for eksempel kan få pakkene dine levert i putekassa på terrassen din eller en bod utenfor huset i stedet for å hente dem på Posten.  

Nå lurer vi på om du har lure forslag eller smarte tips til leveringssteder som du vil dele med resten av Norge? Delta i konkurransen med enten tekst, bilde eller film, så kan det være DEG juryen kårer til vinner.

Premien er et reisegavekort på 10.000 kroner som gir deg muligheten til å sette sammen fantastiske opplevelser et valgfritt sted i Norge. 

Ingen kjenner Norge bedre enn Posten, så som en ekstra bonus kan selvsagt våre lokalkjente postbud gi deg gode tips til opplevelser og steder – uansett hvor i Norge du reiser. 

Det er enkelt å delta og helt gratis, og du kan sende inn så mange forslag du vil. 

Dette må du gjøre for å delta


Legg inn ditt forslag på konkurranseposten vår på Facebook og/eller Instagram. Du kan enten skrive en kort kommentar, ta bilde eller lage en film av det du tenker er et smart leveringssted. Vi liker kreative forslag! 

Du kan også dele bilde eller film på din egen profil på Instagram eller Facebook. Husk da å ha åpen profil og å tagge posten med #valgfrittleveringssted. 

NB: Ikke del informasjon eller bilde om steder du selv skal bruke som valgfritt leveringssted. 

Konkurranseregler: 

 • Konkurransen er åpen for alle som bor i Norge, er over 13 år og som har en profil på Instagram eller Facebook. 

 • Dersom det er flere personer på bilde/film som legges ut, må disse ha gitt samtykke til at bildet brukes i konkurransen.  

 • Konkurranseperioden går fra 15. til 31. mars 2019. Vinneren vil bli kontaktet innen 12. april. Dersom vi ikke får respons innen 10 dager, kåres en ny vinner.  

 • Det er Posten Norge som står bak konkurransen. Premien er et reisegavekort på 10.000 kroner.  

 • En jury bestående av fire personer vil kåre vinneren av hovedpremien. Juryen gir poeng for kreativitet, sjarm, humor og smarte steder!  

 • Vinneren blir kontaktet via meldingstjenestene på Facebook og/eller Instagram. Vinneren blir annonsert i Posten Norges kanaler i de samme mediene, så det er en forutsetning at vi kan vise fram vinneren. 

 • Ved å delta i konkurransen på Facebook eller bruke hashtaggen #valgfrittleveringssted om du har åpen profil på Instagram, gir du Posten Norge tillatelse til å bruke det innsendte bildet i alle kanaler, i promotering av konkurransen og evt. til senere bruk. Du kan også sende bidrag på direktemelding på Facebook og Instagram, men samme vilkår gjelder. 

 • Konkurransen brukes ikke til innsamling av data.  

Vilkår: 

 • Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte samtykke til at vinneren kan motta premien og gjøre bruk av premien. Posten Norge er ikke ansvarlig for å skaffe til veie en ekstra reise eller på annen måte legge til rette for at foresatte kan reise sammen med en premievinner som ikke er myndig. 

 • Posten Norge er ikke ansvarlig for reiseforsikring ved reisepremier, og vinneren reiser på eget ansvar. Vinneren(e) må selv tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret. 

 • Vinnerens navn, bilde/film kan brukes i markedsføring av Posten Norge. Gjennom deltakelse i konkurransen godkjenner deltakerne en slik bruk. 

 • Posten Norge ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av dem. Dette omfatter for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien. 

 • Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner. 

 • Posten Norge forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden, og forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten. 

 • Denne konkurransen er ikke sponset, støttet av, administrert av eller assosiert med Facebook. Du gir informasjon kun til Posten Norge, og ikke til Facebook eller en tredjepart.