Slik kan du leie stormkjøkken og telt til markaturen

Slik kan du leie stormkjøkken og telt til markaturen

Drømmer du om fine turopplevelser i marka, men mangler turutstyr? Nå kan du enkelt leie stormkjøkken, hengekøye, liggeunderlag og alt du ellers trenger for en dag, natt eller helg utendørs i naturen.

Par som sitter tett sammen foran et vann, med bål på den ene siden og telt på den andre.
Publisert 27.04.2021 Sist oppdatert 10.05.2022
Av Nina Farstad Engebretsen

Vi tester et spennende samarbeid med Chillout Travel & Outdoor og vår tjeneste AMOI, som gjør at du kan leie turutstyr i stedet for å kjøpe nytt. I turpakken får du alt du vil trenge til turen, enten du vil teste hengekøye eller telt, om du vil overnatte eller dra på dagstur. Alt leveres enkelt rett hjem til deg.

Her kan du bestille turpakke med hengekøye

Her kan du bestille turpakke til Norgesferien

– I Postens innovasjonsavdeling jobber vi blant annet med problemstillinger knyttet til sirkulærøkonomi. Noe av det vi har sett nærmere på er friluftsbransjen. Vi mener det må være like enkelt å leie utstyr til turen som å kjøpe nytt, sier digital forretningsutvikler Helena Sylejmani.

Riktig utstyr med standardpakker

Vi har laget to standardpakker, en for tur med hengekøye og en for tur med telt. Begge pakkene er satt sammen slik at du får med deg alt du trenger til å overnatte i skogen. For eksempel er det to isolasjonsunderlag i teltturpakken, det gjør nemlig utenatten mye bedre. Turpakken inneholder alt du trenger og sørger for at du får en god opplevelse, og du trenger ikke være noen ekspert for å teste ut en spennende tur i marka.

Tursekk med utstyr, norske flagg og glass i marka-omgivelser.
Ja, vi elsker turer i marka. Med turpakken kan du enkelt feire nasjonaldagen utendørs.

I pakkene følger det også med matlagingssett fra Primus, med to gode kjeler, en stekepanne og flyttbart håndtak, samt en gassbrenner – alt du trenger for å lage enkle og deilige måltider ute i det fri.

Er det utstyr du ikke trenger, er det lett å fjerne produkter fra bestillingen. Er det noe du mangler, kan du legge det til. Du får også pannekakerøre og burgere i pakken, slik at du kan lage deg et deilig måltid på turen. Vil du ha noe annet, så tilbyr AMOI flere andre måltider. Alt sammen leveres hjem til deg med AMOI.

Test turgleden uten store investeringer

Turpakken gjør at du slipper å kjøpe, hente, lagre og vedlikeholde utstyr selv. Du kan leie til flere personer samtidig, og det er enkelt å returnere alt utstyret etterpå.

– Dette er en kjempefin måte å få testet om du synes det er gøy med tur, uten å gjøre store investeringer, påpeker Helena.

Tilpass turen etter form og humør. Let på Chillout sine sider, Den Norske Turforening eller google "mikroeventyr" for å finne fine leirplasser i marka.

Du bestiller turpakken enkelt på amoi.no. Du velger selv når du vil motta utstyret, så er du klar til avmarsj når det passer for deg!

Mer inspirasjon og tips på bloggen til Chillout Travel & Outdoor

Del artikkel