Nå kan hunden din komme på frimerke!

Last opp bilde av hunden din på Postens Facebookside eller legg det på Instagram med hashtagg #frimerkehund. Husk begrunnelse (kort) om hvorfor akkurat din hund fortjener å bli frimerkemotiv.

Konkurransen varer til 3. november. Bilder og begrunnelser vil bli bedømt av en jury med representanter fra Posten og Norsk Kennel Klub.

NK 2015

Vinnerne vil få besøk av en profesjonell fotograf som tar bilder av hunden for bruk på frimerker. Fire vinnere vil bli utgitt på frimerker 12. juni 2020.  
Konkurransen er et samarbeid mellom Posten Norge AS og Norsk Kennel Klub.

Facebook

Instagram

 

Konkurranseregler

Last opp bilde av hunden din på Postens Facebook-side eller legg det på Instagram med emneknagg #frimerkehund. Husk å beskrive hvorfor akkurat din hund fortjener å bli frimerkemotiv.

Slik deltar du
Konkurransen går fra torsdag 17. oktober til og med søndag 3. november 2019.  
For å delta i konkurransen må du ha en Facebook-profil og/eller en Instagram-profil. Du skal delta som privatperson, være over 18 år og bosatt i Norge. Du må også ha rettigheter til å bruke bildet av hunden du foreslår.

Ta et bilde av din hund og last den opp på Posten Facebook-side eller på din egen Instagramprofil. På Instagram skal du tagge ditt innlegg med #frimerkehund. Innleggene skal være offentlige. Skriv en begrunnelse for hvorfor nettopp din hund skal komme på frimerke i innlegget. Når du deltar i konkurransen bekrefter du samtidig at du har rett til å bruke bildet du laster opp.

Vinnere
Posten og Norsk Kennel Klub velger ut fire vinnere. Juryen vil legge vekt på hva som gjør din hund spesiell. Du skal derfor kort beskrive hva som gjør nettopp din hund spesiell for deg eller din familie. Vinnerne får beskjed via Messenger/Facebook eller Instagram i uke 47 (18.-22. november 2019). Hvis du ikke svarer på vår henvendelse i løpet november 2019 utpekes en annen vinner. Hvis du vinner blir din hund fotografert av en av Norges dyktigste dyrefotografer. Posten forbeholder seg retten til å offentliggjøre navn på vinnerne på Postens Facebook-side og andre steder hvor dette er naturlig, f.eks. i pressemeldinger, i nyhetssaker eller i informasjonen om frimerkene. Frimerkene med vinnerhundene utgis 12. juni 2020 og er konfidensielle frem til utgivelsen.

Premie 
Bildet blir motiv på et av Postens frimerker som skal utgis 12. juni 2020. Valøren på frimerket er ennå ikke fastsatt. Du mottar også en unik innrammet forstørrelse av frimerket med din hund sammen med 100 frimerker av den nye frimerkeserien og et utvalg samleprodukter. Premien kan ikke byttes eller veksles inn i kontanter.

Rettigheter
Rettighetene til bilder tatt av vinnerhundene tilhører Posten. Posten kan uten vederlag benytte bildene kommersielt på alle plattformer.

Personopplysninger
De personopplysninger du oppgir blir kun benytte for å kontakte deg i forbindelse med denne konkurransen.  

Øvrig
Posten forbeholder seg retten til å blokkere/slette innlegg som er krenkende eller støtende, samt stoppe konkurransen uten varsel. Ved mistanke om svindel forbeholder Posten seg retten til å ekskludere deltakere fra konkurransen.

Facebook eller Instagram er ikke involvert i konkurransen.

Konkurransen arrangeres av Posten Norge i samarbeid med Norsk Kennel Klub.