Nye frimerker 20. april


20. april kommer det hele fire nye frimerkeutgivelser.

Personlige frimerker

Vi lanserer nå nye rammer for personlige frimerker med innlandsporto og europaporto. Som vanlig utgis disse merkene med egne motiver slik at samlerne får et "ekte" frimerke til samlingen.

1979
NK 1979

Det er en av Postens egne designere, Kristin Slotterøy, som har utformet frimerkene. Hun har valgt instagrambilder som tema.

1980
NK 1980

Broer

Temaet for årets europafrimerker er broer. Vi har valgt landets lengste hengebro, Hardangerbrua, som motiv på Norges utgave i serien. Det vakre miniatyrarket er designet av Jørn Jøntvedt.

NK1981S


Abbor

Nordenfrimerkene har "fisk i nordiske vann" som årets tema. Martin Mörck har utformet det norske frimerket i serien: en fargerik abbor. Mörck er en ekte nordisk frimerkekunstner - han har tidligere laget frimerker for både Norge og de fleste andre nordiske land.

1982
NK 1982


Norges Musikkorps Forbund 100 år

Musikkorpsene er viktige for Norge. De bidrar til at barn og unge lærer å spille et instrument - en hobby man kan ha glede av hele livet. Og hvem kan tenke seg en 17. mai uten korpsmusikk?

NK 1983
NK 1983 Spjelkavik skolekorps


Posten utgir to frimerker som markerer jubileet. Det er Spjelkavik skolekorps og Kampen janitsjarorkester som har fått æren av å bli frimerkemotiver.
Kristin Granli er ansvarlig frimerkedesigner.

NK 1984
NK 1984 Kampen janitsjarorkesterSe nyhet om lanseringen i Spjelkavik

Les om frimerkene i Frimerkeprogrammet