Digital dørlås

Pakkelevering innenfor døren

Levering innenfor er midlertidig utilgjengelig grunnet koronasituasjonen. Dette er for å redusere smitterisikoen. Vi beklager ulempene, og anbefaler å bestille at pakken blir satt igjen utenfor hvis det egner seg i ditt område.

Innafor vil bli tilgjengelig i Posten-appen når det er forsvarlig å åpne igjen. Posten Innafor-appen vil ikke lenger benyttes, og kan slettes.

Enklere hverdag for nettkunder

Posten tilbyr nå levering innenfor dør, dersom du ikke er hjemme for å ta imot pakken. For å kunne benytte deg av tilbudet må du ha en digitallås eller et nøkkelskap med kode.

Du bruker Posten-appen for å bestille levering innenfor dør og for å kommunisere en eventuell dørkode med oss.

Etter at pakken er levert får kunden en bekreftelse på SMS. Opplysningene som gis til postbudet blir slettet når leveringen er utført og døren er låst igjen.

Sikkerhet er viktig

  • Dørkoder krypteres på en sikker server
  • Dørkoder slettes så snart de er brukt én gang
  • Kun postbudet som leverer pakken har tilgang til koden
  • Posten har full kontroll på datalagring, kryptering og sletting

Alle nettbutikker som tilbyr hjemlevering fra Posten/Bring til privatpersoner har dette tilbudet. Sendingen må være under 35 kg. Dersom nettbutikken ikke tilbyr hjemlevering kan du bestille levering til ditt lokale hentested, og så bestille hjemlevering fra posten.no eller Posten-appen når pakken er på vei.

Spørsmål og svar

  • Foreløpig er levering innenfor dør kun mulig for «Hjemlevering under 35 kg» til private mottakere. Dersom det er en vare som krever kontroll av mottaker, som alkohol og apotekvarer, er det ikke mulig å få denne levert innenfor dør.

  • Nei. Vi har foreløpig ikke integrert med noen låser. Du må selv lage en midlertidig dørkode der du vanligvis kontrollerer låsen din, for eksempel i en app eller på selve låsen. Etter at du har laget en midlertidig kode legger du denne inn i Posten-appen for levering innenfor dør. Koden blir delt med budet som skal utføre leveransen.

  • Du kan ha hvilken som helst type digital lås. Den kan ha en adgangskode og/eller den kan styres fra din egen telefon. Du kan også ha et analogt nøkkelskap.

  • Alle nettbutikker som tilbyr hjemlevering fra Posten/Bring til privatpersoner. Sendingen må være varer under 35 kg. Dersom nettbutikken ikke tilbyr hjemlevering kan du bestille levering til ditt lokale hentested, og så bestille hjemlevering fra posten.no eller Posten-appen når pakken er på vei. 

  • Foreløpig støtter vi kun enebolig og rekkehus eller andre boenheter hvor du har en personlig ytterdør som har en digital lås. Vi støtter derfor ikke leilighetskomplekser og bygårder der det kreves å komme seg inn en felles ytterdør først. Budet som leverer disse pakkene har ikke mulighet til å benytte nøkkelen postbudet bruker for å låse seg inn i oppgangen.

  • Nei. Foreløpig betaler du ikke noe ekstra utover det du betaler for hjemleveringen.