Pakkeboks

Hent pakker der du vil, når det passer deg

Pakkeboks lar deg hente pakkene dine nærmere der du bor eller ferdes, til alle døgnets tider.

Hva er pakkeboks?

Pakkeboks er en selvbetjent løsning som skal plasseres ut i nabolag over hele Norge. Den kan stå utendørs og er tilgjengelig hele døgnet. Det gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene dine.

For å hente pakker i pakkeboks trenger du Pakkeboks-appen. Last ned appen til din telefon og registrer deg med telefonnummeret ditt. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å åpne luken i automaten.

Vil dere ha pakkeboks?

Søk om pakkeboks til ditt borettslag, sameiet eller eiendom og bli mer attraktiv for dine brukere.

Velges i noen nettbutikker

Pakkeboks velges som utleveringsalternativ når du velger leveringsmetode i nettbutikken, og er tilgjengelig i enkelte nettbutikker. Grunnen til at ikke pakkeboks kan velges i alle nettbutikker, er at noen nettbutikker kun lar deg velge betjente hentepunkter, som for eksempel Post i Butikk. Vi jobber med å hjelpe enda flere nettbutikker til å tilby pakkeboks til deg som netthandelskunde.

Nettbutikker som leverer til pakkeboks

Hvor finner jeg nærmeste pakkeboks?

Innen utgangen av 2021, vil vi ha satt ut pakkebokser på 1000 forskjellige steder i hele Norge.

Finn pakkeboks

Spørsmål og svar andre lurer på

  • Hvis du oppgir leveringsadresse i nærheten av en pakkeboks, kan du velge pakkeboks som utleveringsalternativ i nettbutikken. I noen tilfeller vil alternativene presenteres for deg som en liste, men i noen nettbutikker må du finne en knapp der det står «endre utleveringssted» eller lignende. Merk at ikke alle nettbutikker tilbyr valgfritt utleveringssted. Oppfordre gjerne butikker du handler hos om å legge til dette leveringsalternativet dersom du ønsker å få valg om dette.

    Tips: Ønsker du å få pakken din levert til en pakkeboks, selv om du ikke bor nærme nok til at den dukker opp som leveringsalternativ når du skriver inn adressen din? Finn pakkeboksen du ønsker å benytte på kartet over, og trykk på den. Da vil du få se adressen til pakkeboksen. Bruk denne som leveringsadresse, og du vil få den opp som alternativ i de nettbutikkene som tilby valgfritt utleveringssted.

    I tillegg må du laste ned Pakkeboks-appen. Registrer deg i appen og vær klar til å motta pakker på en enklere måte!

  • Nei, det koster ikke noe mer enn å få pakkene til Post i Butikk eller postkontor.

  • Ja, du kan enkelt gi andre tillatelse til å hente pakken din for deg, dette gjør du i Pakkeboks-appen. Dersom den du overfører pakken til, ikke har Pakkeboks-appen, vil vedkommende få beskjed om å laste den ned og opprette bruker. Når dette er gjort, vil pakken din bli synlig i appen til vedkommende, og hun eller han kan hente pakken for deg.