Til hovedinnhold

Vinn et gavekort på 1000 kroner


Er du nysgjerrig på hvordan det er å hente en pakke i en pakkeboks?

Vi velger ut 10 heldige vinnere som får tilsendt et gavekort til en verdi av kr 1000 levert til en pakkeboks. Konkurransen er i samarbeid med Blivakker.no AS, som også sponser premie. Fyll ut skjema under for å delta i konkurransen. For å hente ut premien må du laste ned Pakkeboks-appen på en smarttelefon eller nettbrett. Last ned Pakkeboks-appen.

Slik deltar du:

Fyll ut skjemaet under med navn, adresse, telefonnummer, e-post og foretrukket område der det finnes en pakkeboks, for å hente ut din premie. Pakkebokser finnes på Majorstuen, Nordstrand og Bekkestua. Se i kart.
Konkurranseperioden gjelder fra 27.01.2020 – 28.02.2020.

Konkurranseregler

– Du må være over 18 år for å delta.
– Du kan kun vinne ett gavekort per person.
– Dersom du ikke legger igjen navn, adresse, telefonnummer, e-post og foretrukket område, er du ikke med i trekningen.
– Vinnerne trekkes i uke 10 og vil bli kontaktet via e-post. Dersom vinnerne ikke svarer før 9. mars bortfaller premien og det vil trekkes en ny tilfeldig vinner.
– Det vil bli trukket 10 tilfeldige vinnere.
– Posten Norge AS' egne ansatte kan delta og vinne.

Konkurransevilkår og behandling av personopplysninger

Hva er Pakkeboks?

Pakkeboks er en ny type selvbetjent pakkeautomat som skal plasseres ut i nabolag over hele Norge. Den kan stå utendørs og kommuniserer enkelt med telefonen din gjennom en app via blåtann/bluetooth. Du velger pakkeboks som et leveringsmetode når du handler i nettbutikken. Det gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene dine. 

Les mer om pakkeboks.

Delta i konkurransen