Vilkår for digitalt frimerke

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av digitalt frimerke fra Posten Norge AS (Posten). Digitalt frimerke kan brukes som alternativ til fysiske frimerker ved sending av brev eller små pakker i Norge. Vilkårene gjelder i tillegg til Postens generelle leveringsvilkår.

Du kan lese mer om tjenesten, herunder bestilling og bruk, her: Digitalt frimerke.

1. Pris og betaling

Prisen for digitale frimerker er den samme som for ordinære frimerker. Priser oppgitt når du bestiller inkluderer moms. Du kan betale med debetkort, kredittkort eller Vipps. 

2. Det digitale frimerkets gyldighet

Digitale frimerker kan brukes for sendinger innenlands, og opp til 2 kg. Det digitale frimerket har varighet på 7 dager etter at du har mottatt koden.

3. Behandling av personopplysninger

Ved bestilling av tjenesten må du registrere ditt navn, telefonnummer og e-postadresse, og oppgi betalingsinformasjon i henhold til valgt betalingsmåte. 
Du vil motta kvittering for kjøpet ditt på den oppgitte e-postadressen. Telefonnummeret ditt bruker vi dersom vi har behov for å kontakte deg i forbindelse med sendingen. Det kan for eksempel være ved retur hvis ikke avsender er ført opp på sendingen, eller dersom sendingen er påført for lite porto. For øvrig brukes opplysningene kun i den grad det er nødvendig for å oppfylle avtalen. Vi sletter opplysningene 60 dager etter gjennomført kjøp. Se for øvrig vår personvernerklæring her

4. Angrerett

Du kan angre kjøpet ditt innen 14 dager.
Dersom du vil angre kjøpet kan du fylle ut dette skjemaet. Velg «Klage og reklamasjon».

Les om angrerettloven.