Enklere hverdag

Her får du tips og hjelp til hvordan du bruker tjenestene våre, og noen gode råd. Visste du at du kan gjenbruke emballasje mange ganger? Eller at du kan resirkulere kaffekapsler og gamle tekstiler med Posten? Sammen kan vi gjøre mye for å skape en mer levedyktig og robust framtid, og vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for deg på veien dit.

Send og hent pakkene i Pakkeboks

Bruk en av pakkeboksene våre når du skal hente, sende eller returnere pakker. De er åpne døgnet rundt, og du trenger bare mobil for å åpne lukene. Nå er det pakkebokser over 1900 steder i landet.

Full oversikt med Posten-appen

Med Posten-appen kan du gjøre mye mer enn kun å spore pakker. Ved å bruke appen er du også langt sikrere mot nettsvindel.

10 smarte tips når du skal flytte

Det er mye du skal tenke på og fikse før og under flytting. Sjekk ut denne smarte huskelisten, så er det ingenting som går i glemmeboka.

Advarer mot nettsvindel ved brukthandel

Ikke bli lurt når du kjøper og selger brukt. Sjekk rådene fra politiet, Posten og Tise om hvordan dy handler trygt på nett.

Følg disse rådene så du ikke blir lurt

Gode råd når du handler på nett fra utlandet

Er du usikker på hva kjøpet ditt vil koste i toll og avgifter når du handler på nett fra utlandet? Her gir vi deg svarene på noen av de viktigste tingene du bør vite før du shopper fra utenlandske nettbutikker.

5 ting du bør vite

Hvor vil du ha pakkene dine levert?

Vil du ha pakkene dine levert hjem eller hente dem selv i Pakkeboks? Velg det som passer best for deg.

Se alle valgmulighetene dine

Er du på flyttefot?

Vi har samlet noen smarte tips som gjør flytteprosessen smidigere.

10 smarte flyttetips