Enklere hverdag

Kvinne som sitter på utekafé og ser på mobilen sin

Hold deg oppdatert i sommer med Posten-appen

Med Posten-appen på mobilen har du full oversikt over pakker til og fra deg. Men det er ikke alt. Du kan nemlig bruke appen til å åpne luker i Pakkeboks, velge varsler, kjøpe frakt og dele pakker med andre.

10 smarte tips når du skal flytte

Det er mye du skal tenke på og fikse før og under flytting. Bruk denne enkle huskelisten, så er det ingenting som går i glemmeboka.

Ferieplaner? Dette bør du gjøre med posten

Med noen enkle grep sørger du for at postkassen din ikke fyller seg opp i sommer. Bestill heller oppbevaring eller få posten ettersendt dit du er.

Hent og send pakker døgnet rundt

Pakkeboks er superfleksibelt. Den er åpen døgnet rundt, og du trenger bare mobilen for å åpne luken. I Pakkeboks kan du både hente, sende og returnere pakkene dine.

Slik bruker du pakkeboksene

Gode råd når du handler på nett fra utlandet

Er du usikker på hva kjøpet ditt vil koste i toll og avgifter når du handler på nett fra utlandet? Her gir vi deg svarene på noen av de viktigste tingene du bør vite før du shopper fra utenlandske nettbutikker.

5 ting du bør vite

Advarer mot nettsvindel ved brukthandel

Ikke bli lurt når du kjøper og selger brukt. Politiet, Posten og Tise har mange gode råd til hvordan du handler trygt på nett.

Følg disse rådene så du ikke blir lurt

Unngå bomkjøp og returer

Lar du deg lett friste til å klikke hjem litt for mange varer når du handler på nett? Se våre tips til hvordan du kan shoppe mer bærekraftig.

Slik handler du smartere på nett

Er du på flyttefot?

Vi har samlet noen smarte tips som gjør flytteprosessen smidigere.

10 smarte flyttetips