Stadig flere døgnåpne pakkebokser

Døgnåpne pakkebokser på 1900 steder

Pakkeboks lar deg hente og sende pakken din når du vil, der du vil. Vi har satt ut døgnåpne og selvbetjente pakkebokser på 1900 steder i Norge, og det planlegges for pakkebokser på stadig flere steder.

Postens Pakkeboks plassert ut i Svalbard, omgitt av fjell og ved siden av et fareskilt med isbjørn.
Publisert 05.07.2022 Sist oppdatert 10.11.2023
Skrevet av Nina Farstad Engebretsen

Nylig ble Svalbard verdens nordligste sted som fikk Pakkeboks. Siden 2020 er det plassert ut selvbetjente pakkebokser på over 1900 steder.

Det er veldig enkelt å hente pakker i pakkeboksene, du bruker Posten-appen for å åpne luken og ta ut pakken din. Nå er det også mulig å sende og returnere pakker fra pakkeboksene. For å reservere luke for sending bruker du også Posten-appen.

Les mer: Slik bruker du Pakkeboks

Du kan også gi andre tilgang til å hente pakken din i Pakkeboks. Du bruker Posten-appen for å dele pakken med en du ønsker skal hente pakken. Husk at den som skal hente også må ha installert Posten-appen for å åpne luken i pakkeboksen.

Se hvordan du bruker Pakkeboks

Kvinne med pakke som hun henter i Postens Pakkeboks

Siden 2018 har vi doblet antall utleveringssteder i Norge, og det er nå mer enn 3600 hentesteder over hele Norge. 

Rundt 1700 steder er betjente utleveringssteder for pakker og post, mens på 1900 steder tilbys det selvbetjente pakkeutleveringsløsninger som gjør at kundene selv kan hente pakker hele døgnet. Vær obs på at pakkeboksene enkelte steder kan være plassert innendørs på grunn av værutfordringer. Disse vil da ikke være døgnåpne.

Les mer og finn din nærmeste Pakkeboks

Del artikkelen