Pakkeboks forenkler hverdagen

Pakkeboks forenkler hverdagen til Thomas

Thomas Gustavson er svært fornøyd med Postens Pakkeboks, og henter gjerne familiens pakker der. – Pakkeboks gir oss stor fleksibilitet og forenkler hverdagen, sier han.

Thomas Gustavson foretrekker å hente familiens pakker i Postens pakkeboks.

Både Thomas og kona bruker pakkeboksene til Posten flittig, og har gjort det helt siden de fikk Pakkeboks i nærområdet høsten 2020. Med Pakkeboks er det blitt enda enklere å handle på nett. For Thomas har det ikke bare gitt noen kjærkomne lufteturer i hjemmekontor-tider, men er også svært praktisk på mange måter.

– Det gir meg større fleksibilitet og gjør hverdagen min enklere. Jeg kan hente pakkene akkurat når det passer meg og trenger ikke stå i kø. Jeg bruker mye kortere tid på å hente pakker enn jeg gjorde tidligere, sier Thomas Gustavson fornøyd.

Populært med Pakkeboks

Pakkeboksene til Posten ble umiddelbart svært populære da de første boksene ble plassert ut på tre ulike steder i og utenfor Oslo i begynnelsen av 2020. Mange kunder satte også stor pris på å kunne hente pakkene sine uten å bekymre seg for koronasmitte da pandemien bredte om seg.

Les også: Posten setter ut pakkebokser på 1000 steder over hele landet

– Pakkeboksene gjør at det å hente pakker er tilnærmet risikofritt i disse smitteverntider. Jeg bruker min egen mobil for å åpne luken, og slipper å hente pakker i lokaler der det er mange andre kunder som skal handle eller hente pakker, påpeker Thomas.

Kjekt med Pakkeboks der folk ferdes

Også i periodene der han har jobbet på kontoret i Oslo sentrum har pakkeboksen vært besøkt, ettersom den står på t-banestasjonen han bruker for å reise til og fra jobben.

– Det er utrolig kjekt at pakkeboksene står på steder der folk ferdes. I nærheten av der vi bor er det Pakkeboks både på trikkeholdeplass og på t-banestasjon, samt ved bydelens kjøpesenter, forteller han.

Se film om hvordan du bruker Postens pakkebokser.
Se film om hvordan du bruker Postens pakkebokser.

 

PS: Thomas Gustavson er ansatt i Bas Kommunikasjon, som er eid av Posten Norge.

Av Nina Farstad Engebretsen 23.03.2021