Pakkeboks forenkler hverdagen

Pakkeboks forenkler hverdagen til Thomas

Thomas Gustavson er svært fornøyd med Postens Pakkeboks, og henter gjerne familiens pakker der. – Pakkeboks gir oss stor fleksibilitet og forenkler hverdagen, sier han.

Mann som holder mobil og en pakke foran Postens Pakkeboks
Publisert 23.03.2021 Sist oppdatert 17.08.2023
Skrevet av Nina Farstad Engebretsen

Både Thomas og kona bruker pakkeboksene til Posten flittig, og har gjort det helt siden de fikk Pakkeboks i nærområdet høsten 2020. Med Pakkeboks er det blitt enda enklere å handle på nett. For Thomas ga det kjærkomne lufteturer i hjemmekontor-tider, men han synes også det er svært praktisk på flere måter.

– Det gir meg større fleksibilitet og gjør hverdagen min enklere. Jeg kan hente pakkene akkurat når det passer meg, og trenger ikke stå i kø. Jeg bruker mye kortere tid på å hente pakker enn jeg gjorde tidligere, sier Thomas Gustavson fornøyd.

Populært med Pakkeboks

Pakkeboksene til Posten ble umiddelbart svært populære da de første boksene ble plassert ut på tre ulike steder i og utenfor Oslo i begynnelsen av 2020. Mange kunder satte også stor pris på å kunne hente pakkene sine uten å bekymre seg for koronasmitte da pandemien bredte om seg.

Les også: Pakkebokser på 1700 steder

– Pakkeboksene gjør at det å hente pakker er tilnærmet risikofritt i disse smitteverntider. Jeg bruker min egen mobil for å åpne luken, og slipper å hente pakker i lokaler der det er mange andre kunder som skal handle eller hente pakker, påpeker Thomas.

Deler pakkene med kona i Posten-appen

Også i periodene der han har jobbet på kontoret i Oslo sentrum har pakkeboksen vært besøkt, ettersom den står på t-banestasjonen han bruker for å reise til og fra jobben.

– Det er utrolig kjekt at pakkeboksene står på steder der folk ferdes. I nærheten av der vi bor er det Pakkeboks både på trikkeholdeplass og på t-banestasjon, samt ved bydelens kjøpesenter, forteller han.

 Både Thomas og kona bruker Posten-appen og deler gjerne pakkene med hverandre, slik at den det passer best for kan hente.

– Det er helt genialt at vi kan dele pakkene i appen. Pakken jeg henter nå er det kona mi som har bestilt, så da brukte hun bare "del pakke"-funksjonen i appen og sendte den til meg, sier Thomas Gustavson.

Man står utenfor pakkebokser med mobil i hånda
Se film om hvordan du bruker Postens pakkebokser.