Midlertid stopp på brevposten til Kina
|
Koronaviruset har ført til at flyselskapene inntil videre har innstilt sine flygninger til Kina. Det medfører stans for all brevpost til Kina. Brevpost kan fortsatt innleveres, men vil bli lagret til vi igjen kan transportere til Kina. Vi har nå fra 11.2. funnet alternativ transport til Kina. Alternativet dekker ikke daglig behov så forsinkelser må fortsatt påregnes. Det er ikke stans i forsendelser fra Kina, men på grunn av den ekstraordinære situasjonen må det også her påregnes forsinkelser.

Hjelp og kundeservice


For å tilby deg ekstra service og hjelp kan du chatte med vår digitale medarbeider. Du finner den nederst i høyre hjørne. Mer om chatboten

Driftsmeldinger

Oppdatert informasjon om raset på Bergensbanen
20.02.20 06:02

Bane Nor melder om at Bergensbanen er gjenåpnet og togtrafikken vil gå som normalt igjen. Det må imidlertid påregnes mindre følgeforsinkelser før materiell er i riktig posisjon.

Oppdatert informasjon om raset på Bergensbanen og stengt jernbanestrekning Oslo-Bergen.
19.02.20 12:02

Siste status fra Bane Nor er at geologer har ankommet rasstedet og vil ut ifra situasjonen vurdere om det er tilrådelig å starte oppryddingen. I tillegg er det usikkerhet om skinnegangen er påført «skader».  Av den grunn må det påregnes forsinkelser i pakke- og godsfremføringen til/fra Oslo – Bergen ut inneværende uke.

Oppdatert informasjon om stengte veier, stengt jernbane og generelle forsinkelser i fremføringen av pakker to gods mellom Østlandet og Vestlandet.
19.02.20 08:02

Bane Nor melder om fortsatt stengt jernbane vest for Finse. Ny oppdatert informasjon kommer ila onsdag. I tillegg er det fortsatt stengte veier, kolonnekjøring og forsinkelser som påvirker biltransportene mellom Østlandet og Sør-Vest landet. Det betyr at det fortsatt er forsinkelser i fremføringen av pakker og gods på strekningene til/fra Oslo/Østlandet - Haugesund/Bergen.