Pakkeboks

Hent pakker i Pakkeboks

Pakkeboks lar deg hente pakkene dine nærmere der du bor eller ferdes, til alle døgnets tider. Bruk Posten-appen til å åpne luken i pakkeboksen.

Hva er Pakkeboks?

Pakkeboks er en selvbetjent løsning som skal plasseres ut i nabolag over hele Norge. I 2021 ruller vi ut 3000 nye pakkebokser på 1000 steder. Den kan stå utendørs og er tilgjengelig hele døgnet. Det gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene dine.

For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å åpne luken i automaten.

Vil dere ha Pakkeboks?

Innen utgangen av 2021 blir det satt ut pakkebokser på 1000 nye steder, og din eiendom kan være ett av disse stedene. Søk om Pakkeboks til ditt borettslag, sameie eller eiendom og bli mer attraktiv for dine brukere. Boksene kan benyttes og være til glede for både beboerne rundt boksen og alle som bor i nærområdet.

Slik henter du pakker i Pakkeboks med Posten-appen
Slik henter du pakker i Pakkeboks med Posten-appen

Et valg i noen nettbutikker

Velg Pakkeboks som alternativ når du velger leveringsmetode i nettbutikken. Pakkeboks kan ikke velges i alle nettbutikker fordi noen nettbutikker kun lar deg velge betjente hentepunkter, som for eksempel Post i Butikk. Vi jobber med å hjelpe enda flere nettbutikker til å tilby Pakkeboks til deg som netthandelskunde.

Nettbutikker som leverer til Pakkeboks

Hvor finner jeg nærmeste Pakkeboks?

Innen utgangen av 2021, vil vi ha satt ut 3000 pakkebokser på 1000 forskjellige steder i hele Norge.

Finn Pakkeboks

Spørsmål og svar andre lurer på

  • Hvis du oppgir leveringsadresse i nærheten av en Pakkeboks, kan du velge Pakkeboks som utleveringsalternativ i nettbutikken. I noen tilfeller vil alternativene presenteres for deg som en liste, men i noen nettbutikker må du finne en knapp der det står «endre utleveringssted» eller lignende. Merk at ikke alle nettbutikker tilbyr valgfritt utleveringssted. Oppfordre gjerne butikker du handler hos om å legge til dette leveringsalternativet dersom du ønsker å få valg om dette.

    Tips: Ønsker du å få pakken din levert til en Pakkeboks, selv om du ikke bor nærme nok til at den dukker opp som leveringsalternativ når du skriver inn adressen din? Finn pakkeboksen du ønsker å benytte på kartet over, og trykk på den. Da vil du få se adressen til pakkeboksen. Bruk denne som leveringsadresse, og du vil få den opp som alternativ i de nettbutikkene som tilby valgfritt utleveringssted.

    I tillegg må du laste ned Posten-appen om du ikke allerede har denne.

  • Nei, det koster ikke noe mer enn å få pakkene til Post i Butikk eller postkontor.

  • Ja, du kan dele informasjonen om pakken i appen ved å bruke dele-knappen.

  • Fra tirsdag 22. juni 2021 vil du ikke lenger kunne bruke den gamle pakkeboks-appen. Du får alt du trenger for å hente i Pakkeboks i vår Posten-app.