Pakkeboks på din eiendom – det koster ingen ting, kun litt plass

Pakkeboks er en selvbetjent løsning for pakkeutlevering. De er døgnåpne, står utendørs og lukene åpnes enkelt med Bluetooth gjennom Posten-appen som lastes ned på telefonen.

Kunde åpner en luke i en av en rekke med pakkebokser

Vi satte ut de første pakkeboksene i Oslo-området i januar 2020, og kundene våre gir Pakkeboks 4,8 stjerner av 5 og oppgir også dette som et av de mest populære hentealternativene. De er enkle å bruke og plassert på steder hvor folk ofte ferdes slik at det gjør hverdagslogistikken enklere for de aller fleste.

I dag har Posten plassert ut pakkebokser på over 2000 steder i Norge, helt fra Mandal i sør til Hammerfest i nord. Vi har til og med pakkebokser på Svalbard! Men vi stopper ikke der! I løpet av de neste årene skal vi ut på enda flere steder, og din eiendom kan være ett av disse stedene. Søk om Pakkeboks til ditt borettslag, sameie eller eiendom og bli mer attraktiv for dine brukere. Boksene kan benyttes og være til glede for både beboerne rundt boksen og alle som bor i nærområdet.

Hvor kan den stå?

En Pakkeboks er enkel å sette på plass og/eller flytte, tar lite plass og krever ikke strøm- eller nettilgang. Det er allikevel noen føringer til hvor den kan plasseres:

  • Pakkeboksen må være synlig, både for pakkemottaker og bud. Det betyr at den bør stå et sted der folk ferdes, som har en relativ grad av belysning på kvelds- og nattestid.
  • Det må være mulig for budet å parkere i nærheten og levere pakker i boksen, og enkelt for pakkemottakeren å hente pakker. Det er derfor ønskelig at det ikke er noen hindringer foran pakkeboksen, at den står i relativ nærhet til bilvei/parkeringsplass.
  • Budet og pakkemottakeren må ha trappefri adkomst til boksen.
  • Pakkeboksen kan rettes opp med kiler, den trenger derfor ikke at underlaget er helt rett. 

Oppfyller eiendommen din disse kriteriene?

Fyll ut skjemaet for eiendommen der du ønsker pakkeboksen plassert, så tar vi kontakt med deg!

Hvorfor skal du ha en Pakkeboks på din eiendom?

Mer enn 70% av netthandelspakkene i Norge leveres gjennom Postens nettverk. Det er ganske mange pakker, og det betyr at de aller fleste av de som handler på nett, kan velge å få pakkene sine til en Pakkeboks.

Enten du er bestyrer av et borettslag, eier av en kjøpesenterkjede, kjøpmann eller har en liten kafé på hjørnet, så er Pakkeboks en ekstra service som gjør deg mer attraktiv for dine brukere. Du hjelper dem med å spare tid i hverdagen. For beboere gir det verdi å slippe å gå på eller kjøre langt for å hente pakkene de handler på nett, og for kommersielle aktører vil pakkeboksen bidra til å tiltrekke seg flere besøkende.

På sikt vil det også bli lagt til rette for at andre logistikkaktører enn Posten skal kunne levere pakker i pakkeboksene. Denne løsningen legger til rette for mer bærekraftig netthandel og pakkelevering da den gjør at én pakkemottaker kan hente pakkene sine på samme sted, og slipper å reise flere steder.

Det er enkelt for deg å ha en Pakkeboks stående

  • Det koster ingenting. 
  • Posten tar seg av det praktiske, som installasjon, vedlikehold og eventuelle reparasjoner. 
  • Du kan selv velge hvor mye plass du ønsker at pakkeboksene skal ta, da løsningen er modulbasert og én modul kun er én meter bred, to meter høy og 60 cm dyp.
    Merk: Vi foretrekker områder med plass til to eller flere moduler. 
  • Pakkeboksen trenger ikke strøm- eller nettilgang. 

Kundene våre elsker å hente pakker i Pakkeboks!

Borettslag og sameier som allerede har Pakkeboks og har brukt det en stund, er svært fornøyde. Våre kunder gir Pakkeboks 4,8 stjerner av 5 og oppgir også dette som et av det mest populære hentealternativene.

Del artikkelen