Rett hjem
Levering i postkassen

Få pakker levert direkte i postkassen alle hverdager. Alt av brev og små pakker kan bli levert direkte i postkassen. Jo større postkasse du har, desto mer får plass.
Postbud leverer post i postkasser i landlige omgivelser

Er sendingen for stor, kan du velge om den skal settes utenfor døren er du vil hente den på ditt hentested. Du får SMS om leveringsalternativene. Har du mulighet til det, kjøp deg en stor postkasse! For eksempel her hos Skilthandelen.

Vi kan også legge pakken på ditt faste leveringssted registrert hos oss.

Sendinger som er for stor for postkassen og leveres til hentestedet kan du ikke bestille hjemkjøring for.

Merk døren din med navn

Dersom pakken ikke får plass i postkassen kan vi sette den utenfor døren. Og i noen tilfeller betaler avsender for at pakken skal leveres utenfor døren din. Da er det viktig at du merker døren din med navn slik at postbudet kan sette igjen pakken. Du kan kjøpe et dørskilt hos Skilthandelen.

Se vår oversikt over de leveringsmåtene du kan velge mellom ved kjøp i nettbutikker.

Brev til postkassen

Du får adresserte brev mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka.

Postnummer som har fått endret utleveringsfrekvens.

Priser og leveringstid

Veiledende leveringstid for all post frankert med frimerker er 2–3 virkedager. Finn prisene her når du skal sende.

Mange nettbutikker tilbyr pakke i postkassen som leveringsalternativ. Halvparten av landets husstander får slike pakker levert alle hverdager. Sjekk ditt postnummer.

Låsing og sikkerhet

På mange postkasser er det mulig å sette på en lås for å sikre postkassen. Postbudet vil da kun få levert smale og tynne brev, og alt av små pakker må hentes på Posten. Fordelene og ulempene ved å låse postkassen må dermed veies opp mot hverandre.