Informasjon om behandling av personopplysninger – send fra egen postkasse

Dette dokumentet beskriver hvordan Posten Bring (heretter «vi») behandler dine personopplysninger ved bruk av tjenesten Send fra egen postkasse.

I tillegg til denne personvernerklæringen gjelder Posten Bring-konsernets generelle personvernerklæring. Der kan du lese mer om blant annet dine rettigheter, og hvordan du kan komme i kontakt med oss for å utøve rettighetene dine, hvis du har spørsmål, eller ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine. 

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger er Posten Bring AS, organisasjonsnummer 984 661 185, Biskop Gunnerus’ Gate 14 A, 0185 Oslo.

1. Hvilke personopplysninger vi behandler for hvilke formål

Ved kjøp må du opprette en bruker hos oss, hvis du ikke har opprettet dette tidligere. For å opprette en bruker må du oppgi navn, mobiltelefonnummer og e-post. 

For å kunne hente sendinger fra din postkasse må vi ha navnet ditt og adressen din. Vi benytter telefonnummer til å varsle deg om at sendingen er hentet fra postkassen. Det kan for eksempel være ved retur hvis ikke avsender er ført opp på sendingen, eller dersom sendingen er påført for lite porto. 

E-post adressen benyttes til å sende kvittering for bestillingen. For øvrig brukes opplysningene kun i den grad det er nødvendig for å oppfylle avtalen.

Betalingsinformasjonen du registrerer benytter vi til å ta betalt for tjenesten.

Behandlingsgrunnlaget vårt for å behandle de oppgitte personopplysningene er å oppfylle avtalen vår med deg. 

2. Lagringstid 

Personopplysninger og sendingsdata slettes når avtalen er avsluttet og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

3. Spørsmål og klager

Dersom du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med vårt personvernombud: personvernombud@posten.no

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre ikke etterlever kravene i personvernlovgivningen, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Du kan også klage til Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon til Datatilsynet på deres nettsider: www.datatilsynet.no.