Vi tester fremtidens posttjenester
Hjemlevering av post og informasjon fra kommunen

Flere av landets kommuner, i samarbeid med Posten, vil i perioder teste en ny måte å levere post og informasjon til innbyggerne sine.
Illustrasjon av postdame med brosjyre

Dersom du blir valgt ut til å delta i testen betyr dette at du én gang i uken får hjemlevering av post sammen med et informasjonsskriv fra kommunen din. Her får du vite hva som skjer av aktiviteter i nærområdet ditt, samt viktige beskjeder fra offentlige etater som helse og beredskap. Dette er helt gratis. Er du ikke hjemme, legger vi det i postkassen din. Ellers i uken leveres posten på vanlig måte.

I tillegg kan postbudet ta med seg post og pakker som er ferdig frankert, og som du vil sende.

Hensikten med testen er at kommunen din og Posten ønsker å vite hva du synes om dette tilbudet, om du ville gjort noe annerledes, og om det er andre ting du kunne ønske deg fra oss. Du vil derfor bli stilt noen få spørsmål om dette i løpet av testperioden. Dette kan skje ved at postbudet stiller deg noen spørsmål, eller du får tilsendt en SMS som du svarer på.

Smilende postbud på døren

Kommunetesten kort oppsummert

  • Et samarbeid mellom kommunen din og Posten.
  • Personer som blir valgt ut til å delta i testen vil 1 gang i uken få posten sin og et informasjonsskriv fra kommunen levert hjem. Dette er helt gratis.
  • Er du ikke hjemme, leveres posten i postkassen din. Ellers i uken leveres posten som normalt.
  • Du vil bli stilt noen få spørsmål om hva du synes om tjenesten i løpet av testperioden, enten av postbudet eller på SMS.
  • Dersom du ikke ønsker å delta kan du melde fra til Postens kundeservice