Arendalsuka 2019 - Posten inn i fremtiden

Arendalsuka 2019: Posten inn i fremtiden

Posten gjennomfører nå store endringer for å kunne tilby gode tjenester også i fremtiden. Under Arendalsuka gir Posten innblikk i hva dette betyr for kundene og for samfunnet.

Seks personer som står på en liten scene med publikum rundt

Innovasjon og digitalisering står øverst på dagsorden i Posten. Det 372 år gamle post- og logistikkselskapet tilpasser seg nye og skiftende behov og ønsker.

- Vårt konsern er inne i den største omstillingen noensinne, og utviklingen går raskere enn før. Arendalsuka er en utmerket arena for å vise hvordan en betydelig samfunnsaktør som Posten jobber for å møte en ny tid og gjøre hverdagen enklere for folk, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Postens stand på Arendalsuka 2018
Innovasjon og digitalisering står øverst på dagsorden i Posten. Foto: Aleksander Alnes

Møt Posten på Arendalsuka

Selv deltar Tone Wille flere av dagene under Arendalsuka. Dette er hovedaktivitetene:

  • Posten har egen stand på Kløckers plass. Her har vi innredet en modell av fremtidens hjem som skal brukes til å fortelle om Postens innovasjon og tjenesteutvikling. Her kan publikum også teste ut valgfritt leveringssted med Postens selvkjørende postkasse som ett av leveringsalternativene.

  • Seminaret «Borte bra, men hjemme(t) best» tar for seg hvordan nye tjenester i fremtiden kan forenkle hverdagen for alle grupper i befolkningen - og ikke minst for den stadig voksende eldre delen av befolkningen, men også barnefamilier i tidsklemma. Hvilke tjenester vil vi ha levert hjem, hvem vil vi ha dem fra, og hva er vi villige til å betale for? Mandag 12. august kl. 15-16 i Telenors telt, Nygaten 4.

  • Posten deltar i paneldebatter om blant annet miljø, transport og innovasjon.

Parallelt med Arendalsuken er innbyggere i Arendal og Grimstad invitert til å teste ut levering innenfor døren, selv om de ikke er hjemme.

- Posten har i alle år ligget i forkant av utviklingen. Det skal vi fortsatt gjøre, og jeg gleder meg til å vise frem det viktige arbeidet vi gjør under Arendalsuka, sier konsernsjefen.

Kvinne med en laptop på fanget
Tjenester for eldre er blant det Posten tester ut for fremtiden.

Del artikkelen