Få pakkene levert hjem uten å være hjemme

Ønsker du å prøve ut en ny måte å motta pakker på? Nå kan du selv velge hvor pakken din skal leveres, om det er i en putekasse på terrassen, i garasjen eller innenfor døren.


Nå kan du registrere deg og oppgi ønsket leveringssted. Det eneste vi trenger, er adgang til et egnet sted på eiendommen din hvor postbudet kan legge pakkene dine.

Registrer deg

Oppsummering av tilbudet

Du forteller oss hvor på tomten du vil ha pakkene dine levert. Fra oktober til slutten av november vil alle pakker du vanligvis henter på Posten, bli levert til dette stedet. I denne perioden er det gratis. Tilbudet gjelder for enkeltpersoner, så dersom flere i en husstand ønsker å delta, må hver enkelt registrere seg. Vi sender deg en e-post når testperioden er over.

I første omgang vil tilbudet være tilgjengelig for deg som bor på et av disse postnumrene:

 • Rogaland: 4347 Lye og 4360 Varhaug
 • Buskerud: 3030-3033 Drammen
 • Oslo: 0771-0773 Oslo
 • Akershus: 1350 Lommedalen og 1405 Langhus

Spørsmål og svar

 • Hvor kan jeg få pakken min levert?

  Du bestemmer! Du forklarer oss hvor du vil ha pakken levert på din tomt. Og vi leverer. For eksempel: Bak huset, i drivhuset, i hundehuset, i garasjen, innenfor inngangsdøra, under trappa. Vi setter pris på en grundig beskrivelse så postbudet finner frem, og postbudet må ha tilgang til det valgte stedet.

 • Kan jeg endre leveringssted?

  Ja, det kan du! For å endre leveringssted må du fylle ut registreringsskjemaet på nytt. Det kan ta opptil to dager før endringen blir registrert. Før endringen blir registrert, vil du kunne motta pakker på det gamle stedet.

 • Hvordan melder jeg meg av?

  Hvis du ikke ønsker å motta pakker på et selvvalgt sted i perioden oktober til november, sender du en e-post til webmaster@posten.no. For å kunne gjøre tjenesten bedre setter vi veldig pris på om du kan fortelle oss hvorfor du ønsker å melde deg av.

 • Hva går dette ut på?

  Posten jobber hele tiden med å utvikle og forbedre tilbudet sitt. Vi tilbyr denne tjenesten i noen utvalgte områder for å undersøke om dette gjør hverdagen din enklere. 

 • Kan jeg registrere meg selv om jeg ikke venter på en pakke?

  Ja, det kan du. Selv om du ikke venter på en pakke akkurat nå, kan du fortelle oss at du vil ha alle fremtidige pakker levert til et selvbestemt sted. Den neste pakken Posten leverer til deg, vil bli levert på ditt selvvalgte sted.

 • Hvilke type pakker havner på dette stedet?

  Pakker du vanligvis henter på Posten, vil bli levert til dette stedet. Dette gjelder ikke pakker som krever ID eller betaling ved utlevering. Pakker som vanligvis blir hjemlevert på dør, vil fortsatt bli det.

 • Hva skjer etter november?

  I løpet av november vil vi gi deg beskjed når tilbudet ikke lenger er tilgjengelig.

Har du spørsmål, kommentarer eller tips til hvordan vi kan gjøre levering enklere for deg?

Send en e-post til webmaster@posten.no.