Hente selv

Få beskjed i Posten-appen eller på SMS

Når du handler på nett, kan du selv velge hvordan du skal motta varene. Du kan velge å hente dem på Posten, i en pakkeboks eller få de levert hjem.

Få SMS istedenfor hentelapp

Gi oss mobilnummeret ditt og vi kan sende deg SMS når sendinger kan hentes. Legg inn mobilnummeret på Min adresse eller last ned Posten-appen. Du får varsling og kan hente sendingen tidligere.

Hentesteder

Få varsel og hentekoder i Posten-appen. Appen gir deg en oversikt over dine sendinger og gjør det enkelt å spore pakker som sendes med Posten og Bring. Du kan også slå på varsel som gir deg beskjed når du er i nærheten av en pakke som kan hentes.

I tillegg til postkontor og Post i Butikk har vi egne pakkeutleveringssteder hvor du kan hente pakker og levere inn retursendinger og pakker du har forhåndsbetalt på nett.

Vi setter stor pris på at du henter pakkene så fort du kan. Mer om hentefrister.

Pakkeboks

Pakkeboks er en ny type selvbetjent pakkeautomat som skal plasseres ut i nabolag over hele Norge. Du kan velge pakkeboks som leveringsmetode når du handler i noen nettbutikker. Du bruker Posten-appen til å åpne luken i automaten. Vi jobber kontinuerlig med å plassere ut pakkebokser på nye steder, og tilby nettbutikker dette leveringsvalget. Les mer om Pakkeboks.

Innendørs pakkeautomat

Velg gjerne en pakkeautomat som hentested neste gang du bestiller noe fra en nettbutikk. Skriv inn hentekoden på skjermen på automaten, og en luke med pakken din åpner seg.

Vi har 30 pakkeautomater plassert rundt omkring i Norge, blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Automatene følger stedets åpningstider.