Hente selv

Få beskjed i Posten-appen eller på SMS

Når du handler på nett, gjør du selv valget hvor du vil ha pakkene dine sendt. Det kan være til postkassen din, hente selv på Posten eller få dem levert hjem.

Få SMS istedenfor hentelapp

Gi oss mobilnummeret ditt og vi kan sende deg SMS når sendinger kan hentes. Legg inn mobilnummeret på Min adresse eller last ned Posten-appen. Du får varsling og kan hente sendingen tidligere.

Hente selv på Posten

Få varsel og hentekoder i Posten-appen. Appen gir deg en oversikt over dine sendinger og gjør det enkelt å spore pakker som sendes med Posten og Bring. Du kan også slå på varsel som gir deg beskjed når du er i nærheten av en pakke som kan hentes.

Vi setter stor pris på at du henter pakkene så fort du kan. Mer om hentefrister.

Pakkeautomat

Velg gjerne en pakkeautomat som hentested neste gang du bestiller noe fra en nettbutikk. Skriv inn hentekoden på skjermen på automaten, og en luke med pakken din åpner seg.

Vi har 30 pakkeautomater plassert rundt omkring i Norge, blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Automatene følger stedets åpningstider.

Motta sendinger i postkassen

Alt av brev og små pakker kan bli levert direkte i postkassen. Jo større postkasse du har, desto mer får plass. Er sendingen for stor, må den hentes på Posten. Har du registrert mobilnummeret ditt hos oss, får du en SMS. Hvis ikke, kan det ta tre dager før du får hentelapp i postkassen.

Leveringstid for all post frankert med frimerker er to virkedager.

Ønsker du mer plass til pakker, kan du kjøpe en stor postkasse. Se vårt utvalg av postkasser.

Låsing og sikkerhet

På mange postkasser er det mulig å sette på en lås for å sikre postkassen. Postbudet kan da kun levere smale og tynne brev, og alt av pakker må hentes på Posten. Fordelene og ulempene ved å låse postkassen må dermed veies opp mot hverandre.

Reservasjon mot uadressert reklame

Ønsker du å reservere deg mot uadressert reklame, må du merke postkassen med "nei takk". Det er ikke bare Posten som leverer i postkassen, så vi kan ikke garantere at andre distributører respekterer reservasjonen. Les mer om reservasjon mot uadressert reklame.