Bruk dine blinkskudd
Lag unike personlige frimerker

Personlige frimerker er perfekte for invitasjoner og takkekort til bryllup, konfirmasjoner, dåp, samt julekort. Har du et blinkskudd lagret på mobilen? Du kan laste opp og bestille personlige frimerker rett fra mobiltelefonen. 
Collage av fire frimerker laget som personlige frimerker med bryllupsmotiver

Slik gjør du:

  • Last opp et bilde, velg en ramme og antall frimerker. Du kan velge å bruke samme bilde på hele arket, eller velge flere forskjellige bilder.
  • Frimerkene gjelder for kort eller brev inntil 20 gram.
  • Du kan velge om frimerkene skal brukes i Norge eller sendes til andre land.

Tips til ulike anledninger

Inspirasjon til dåp og navnefest

Når familie og venner skal samles for å feire den lille, er det ekstra stas å motta en fin invitasjon i posten. Har du tatt et nydelig babybilde som vil få fram smilet hos mottakeren? Bruk personlige frimerker på konvolutten og gled mottakeren allerede ved postkassen. 

Tips til motiver:

Portrettbilder fra nyfødttiden, et spesielt antrekk som hjemmestrikk, en nydelig kjole, morsomt hårbånd eller kul tversoversløyfe, nusselige babyføtter, eller baby sammen med favorittbamsen. Bruk gjerne fargepaletten du har planlagt for festen, for eksempel ved å ta bilde av barnet og et rosa eller lyseblått teppe, en gul sparkedress eller grønn selebukse. 

Vis fram konfirmanten!

Kule bilder fra idrett eller friluftsliv, et naturlig portrett eller noe som viser konfirmantens kreative eller tøffe side kan bli til kjempefine frimerker. Å mimre gjennom bilder og la konfirmanten selv velge bilde til personlig frimerke kan være en fin måte å involvere dem i planleggingen.  
Tenker du helhet rundt feiringen, så la de samme fargene gå igjen på frimerke, invitasjonen og i pyntingen.

Ideer til bilder:

Velg om dere vil bruke bilde i helfigur, portrett eller detaljer. Ta gjerne bilder i aktivitet – både om det er aktiv idrett, tegning eller gaming. La konfirmanten velge sitt favorittantrekk utenom dress, kjole eller bunad, ta bilde sammen med kjæledyret eller finn fram et kjært blinkskudd fra oppveksten.

Forlovelse og bryllup

Når dere er forlovet og skal gifte dere er det hyggelig å sende ut hold av datoen-kort eller invitasjoner i posten. Personlige frimerker er prikken over i’en på invitasjoner.

Bruk gjerne et fint og romantisk bilde av forlovelsesringene, en selfie av dere som par eller noe annet som er typisk dere. Invitasjonen er førsteinntrykket gjestene får av bryllupet, og det er flott å holde den røde tråden uansett om dere ønsker en romantisk, klassisk eller trendy feiring.

Ideer til bilder:

Invitasjoner: bilder av ring og hender, favorittbilde av dere som par, bilder av at dere holder hender, forlovelsesbilder, monogram av initialer.   

Takkekort: Bilde av brudeparet, buketten, fellesbilde av alle gjestene, brudeparet under middagen, bilde av paret som åpner brudekaken, detaljbilder av antrekk, ringer, lokalet eller andre minnerike bilder. 

Dette gir bryllupsinvitasjonene det lille ekstra. Les mer og få tips og inspirasjon her.

Priser for personlige frimerker

Hva som prisesPris
Ark innland (20 frimerker)560,–
Ark Europa (20 frimerker)720,–
Ark verden (20 frimerker)840,–
Ekspedisjonskostnad35,–