Sølv i innovasjonskåring

Sølvplass i innovasjonskåring

Posten har lansert mange nye tjenester i løpet av det siste året som har skapt mye begeistring. Dette ga konsernet sølvplass i kåringen av landets mest innovative bedrifter, rett bak DNB.

Posten og Bring bud

Fagjuryen til magasinet Innomag lot seg imponere over innovasjonstakten til Posten, som til tross for sine 373 år er mer vital enn noen gang.

Det var spesielt Postens nye tjenester fra 2020 som ble trukket fram av juryen. Til tross for utfordringene samfunnet har stått overfor er det kommet mange spennende nyheter, som for eksempel: Levering av dagligvarer på døren i samarbeid med Coop, koronatiltaket signeringsfri pakkeutlevering, Pakkeboks og lansering av markedsplassen Amoi

Les mer: Disse innovasjonene leverte Posten i 2020

I uttalelsen fra Innomags fagjury heter det: «Fjorårets vinner, Posten Norge imponerer fortsatt juryen og plukker en sterk annenplass i sitt 373. leveår». 

– Vi er veldig stolte over å nok en gang være kåret til en av Norges mest innovative virksomheter, og selv om årets førsteplass gikk til DNB så skinner godt av sølv også. Jeg vil rette en takk til våre kunder som er med på å motivere oss og selvfølgelig våre medarbeidere som står på hver dag, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten Bring AS. 

Posten Bring fortsetter dermed å plassere seg helt i toppen av Norges mest innovative bedrifter. I 2018 debuterte Posten med 5. plass på listen, mens i 2019 toppet konsernet kåringen til Innomag.

Innomag utgis av Inspirator AS og har over 25.000 lesere.

Tone Wille konsernsjef i Posten Norge

Dette er landets 10 mest innovative bedrifter i kåringen til Innomag

  1. DNB 
  2. Posten Norge 
  3. Jotun 
  4. Yara 
  5. Stormberg 
  6. Lyse Kraft 
  7. Q-meieriene 
  8. Borregaard 
  9. Skatteetaten 
  10. Highsoft 
Del artikkelen