Sølvplass i innovasjonskåring

Posten har lansert mange nye tjenester i løpet av det siste året som har skapt mye begeistring. Dette ga konsernet sølvplass i kåringen av landets mest innovative bedrifter, rett bak DNB.

Fagjuryen til magasinet Innomag lot seg imponere over innovasjonstakten til Posten, som til tross for sine 373 år er mer vital enn noen gang.

Det var spesielt Postens nye tjenester fra 2020 som ble trukket fram av juryen. Til tross for utfordringene samfunnet har stått overfor er det kommet mange spennende nyheter, som for eksempel: Levering av mat på døren i samarbeid med Coop, koronatiltaket signeringsfri pakkeutlevering, Pakkeboksog lansering av markedsplassen Amoi.    

I uttalelsen fra Innomags fagjury heter det: «Fjorårets vinner, Posten Norge imponerer fortsatt juryen og plukker en sterk annenplass i sitt 373 leveår».  

– Vi er veldig stolte over å nok en gang være kåret til en av Norges mest innovative virksomheter, og selv om årets førsteplass gikk til DNB så skinner godt av sølv også. Jeg vil rette en takk til våre kunder som er med på å motivere oss og selvfølgelig våre medarbeidere som står på hver dag, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge AS. 

Dette er landets 10 mest innovative bedrifter i kåringen til Innomag:  

1. DNB 
2. Posten Norge 
3. Jotun 
4. Yara 
5. Stormberg 
6. Lyse Kraft 
7. Q-meieriene 
8. Borregaard 
9. Skatteetaten 
10. Highsoft 

Aleksander Alnes og Nina Farstad Engebretsen 2020.09.22