Sjekk hvordan du kan få turutstyret levert hjem

Trenger du å fornye sports- og friluftsutstyret ditt, men vil slippe å reise ut for å hente pakkene? Sjekk vår hjemleveringsguide og se alle nettbutikkene som leverer varene helt hjem til deg.

Kvinne med Posten-uniform som har en pakke pakket i gråpapir under armen

Mange har oppdaget nye aktiviteter i løpet av pandemien, og vi har tatt naturen mer i bruk enn før. Hengekøyer gikk sin seiersgang i 2020, og mye tyder på at også 2021 står i friluftslivets tegn - enten det er tur eller sport som gjelder.

Stadig flere nettbutikker tilbyr hjemlevering, noe som gjør at du ikke trenger å bevege deg ut av huset før sekken er pakket og klar til nye natur- eller sportsopplevelser.

Vi har laget en hjemleveringsguide, slik at du enkelt kan finne ut hvilke nettbutikker som er praktisk for deg å handle i.

Sjekk alle nettbutikkene som leverer sport- og friluftsutstyr hjem til deg

Du kan enkelt søke både på butikker og kategorier. Foreløpig finnes det 18 ulike kategorier å velge mellom, blant annet elektronikk, barn og leker, foto og apotek.

Illustrasjon av netthandel med tegninger av pc og diverse varer

Slik bestiller du hjemlevering

For å få varen levert hjem på døren, velger du "hjemlevering" når du sjekker ut i nettbutikken. Du får varsel fra oss om forventet leveringsdag og tidsrom, og deretter en oppdatering når pakken er på vei til deg.

Når du sporer pakken kan du også be oss om å sette den igjen utenfor døren din. Da slipper du å være tilgjengelig når pakken leveres. For å minimere smitterisiko er det ingen fysisk kontakt ved levering. 

Slik får du pakkene dine enkelt levert

Du trenger ikke å handle nytt utstyr fra en nettbutikk for å få varer levert hjem på døren. Bor du i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Stavanger kan du nå handle brukt på Finn, Tise eller andre gjenbrukssider og få pakker fra privatpersoner levert hjem på døren din – samme dag! 

Den nye tjenesten "Norgespakke™ dør til dør" gjør det nemlig mulig å sende pakker mellom privatpersoner. Du kan velge levering dagtid eller kveldstid, eller ekspress hvis du vil ha pakken i løpet av kun to timer. Det er heller ikke nødvendig å pakke inn det som skal sendes, både skisko og hengekøye kan leveres til postbudet uten emballasje.

God tur!

Postens hjemleveringsguide

Disse nettbutikkene tilbyr hjemlevering til deg:

Nina Farstad Engebretsen 16.02.2021