AMOI – alt det beste fra dine lokale butikker

Å støtte opp om butikkene i nærmiljøet er noe av det viktigste vi gjør. Med AMOI – et helt nytt konsept fra Posten – kan du handle alt det beste fra dine lokale butikker og få det levert hjem på døren.

I første omgang finner du AMOI i Oslo og omegn, men ambisjonen er å vokse videre. Ved å fokusere på lokale forretninger i nærmiljøet styrker vi den lokale konkurranseevnen og er samtidig med på å bygge et bærekraftig lokalsamfunn. I tillegg forenkler vi hverdagen for deg som kunde og medlem av nærmiljøet.

Det blir hyggeligere å handle, bedre kvalitet på det som handles, og ikke minst, morsommere å drive butikk. Vi ønsker å støtte opp om et variert tilbud av lokale butikker og tjenester, drevet av engasjerte folk i nærheten av der du bor.

Test AMOI nå

Tjenesten er nå åpen for alle som bor på postnummer 0000-1369. Har du lyst til å handle smakfulle godsaker fra spennende butikker, er du allerede nå velkommen til å teste på www.amoi.no

– Vi setter stor pris på tilbakemeldinger slik at vi kan fortsette å utvikle tjenesten. Vi hører gjerne fra deg som har testet AMOI, sier prosjektleder Jimmy Rhodin.

Tre ansatte ved Vulkan Fisk med hummer og reker.
Vulkan Fisk på Mathallen i Oslo er en av butikkene du kan bestille fra med AMOI.

Handle fra mange butikker

Hos AMOI finner du et nettsted med alt fra produkter til salgs, utleie, ulike tjenester – det som byen har å by på. Du kan bestille alt du trenger, fra så mange butikker du vil, og få det levert samlet hjem til deg med Posten-konsernets dyktige sjåfører.

To ansatte hos Tim Wendelboe
Fersk kaffe fra Tim Wendelboe er tilgjengelig med AMOI.

Posten er dyktige på innovasjon, endring og tilpasning. Vår visjon handler om å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Derfor jobber vi hver dag med å utvikle nye tjenester og forbedre tjenestene vi allerede har.

AMOI er bare en av alle de nyskapende tjenestene som det arbeides med i konsernet nå. Noe av de andre spennende som skjer kan du lese om under denne artikkelen.


Nina Farstad Engebretsen 24.06.20