AMOI - det beste fra dine lokale butikker

Å støtte opp om butikkene i nærmiljøet er noe av det viktigste vi gjør. Med den nye markedsplassen AMOI – utviklet av Posten – kan du enkelt handle i flere av dine lokale butikker og få det levert hjem på døren i én sending.

Vulkan Fisk er en av butikkene du kan handle fra hos AMOI.

– Med AMOI er vi de første som har samlet lokal handel på samme markedsplass. Dette betyr at du som kunde kan kjøpe ferske reker, sitroner og øl fra tre forskjellige butikker med felles utsjekking. På den måten støtter vi lokal handel samtidig som vi samler kundenes hverdagsbehov på ett sted, sier prosjektleder Jimmy Rhodin i AMOI.

I første omgang finner du AMOI i Oslo og omegn, men ambisjonen er å vokse videre. Ved å fokusere på lokale forretninger i nærmiljøet styrker vi den lokale konkurranseevnen og er samtidig med på å bygge et bærekraftig lokalsamfunn. I tillegg forenkler vi hverdagen for deg som kunde og medlem av nærmiljøet.

Det blir hyggeligere å handle, bedre kvalitet på det som handles, og ikke minst, morsommere å drive butikk. Vi ønsker å støtte opp om et variert tilbud av lokale butikker og tjenester, drevet av engasjerte folk i nærheten av der du bor.

Test AMOI nå

Tjenesten er foreløpig tilgjengelig for alle som bor på postnummer 0000-3538. Har du lyst til å handle smakfulle godsaker fra spennende butikker, er du allerede nå velkommen til å teste på www.amoi.no. Blant de spennende butikkene som er inkludert i AMOI er Vulkan Fisk, Tim Wendelboe, Sverre Sætre konditori, Annis Pølsemakeri, Åpent Bakeri, Grünerløkka Brygghus, Mølleren Sylvia og Ost & Sånt. Sjekk denne siden for å finne ut av alle butikkene du kan velge fra, det kommer stadig nye butikker!

Du kan bestille fra alle butikkene samtidig og få hele bestillingen levert av Posten samlet helt hjem til deg.

– Vi setter stor pris på tilbakemeldinger slik at vi kan fortsette å utvikle tjenesten. Vi hører gjerne fra deg som har testet AMOI, sier prosjektleder Jimmy Rhodin.

Handle fra mange butikker

Planen er at AMOI skal bli en markedsplass med alt fra produkter til salgs, utleie, ulike tjenester – det som byen har å by på. 

To ansatte hos Tim Wendelboe
Fersk kaffe fra Tim Wendelboe er tilgjengelig med AMOI.

Posten er dyktige på innovasjon, endring og tilpasning. Vår visjon handler om å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Derfor jobber vi hver dag med å utvikle nye tjenester og forbedre tjenestene vi allerede har.

AMOI er bare en av alle de nyskapende tjenestene som det arbeides med i konsernet nå. Noe av de andre spennende som skjer kan du lese om under denne artikkelen.

Nina Farstad Engebretsen 2020.06.22