AMOI alt det beste fra dine lokale butikker

AMOI - det beste fra dine lokale butikker

På den digitale markedsplassen AMOI kan du enkelt handle fantastiske råvarer fra et stort utvalg lokale butikker. Posten sørger for at du får alle varene levert samlet dit du ønsker.

Vulkan Fisk er en av butikkene du kan handle fra hos AMOI.
Publisert 22.06.2020 Sist oppdatert 23.08.2022
Av Nina Farstad Engebretsen

– Med AMOI er vi de første som har samlet lokal handel på samme markedsplass. Dette betyr at du som kunde kan kjøpe ferske reker, sitroner og øl fra tre forskjellige butikker med felles utsjekking. På den måten støtter vi lokal handel samtidig som vi samler kundenes hverdagsbehov på ett sted, sier prosjektleder Jimmy Rhodin i AMOI.

AMOI har vokst i rekordfart og leverer nå varer til over 1 million mennesker i Stor-Oslo. Tjenesten er også nylig lansert i Lillehammer og i Stockholm. Ved å fokusere på lokale forretninger i nærmiljøet styrker vi den lokale konkurranseevnen og er samtidig med på å bygge et bærekraftig lokalsamfunn. I tillegg forenkler vi hverdagen for deg som kunde og medlem av nærmiljøet.

Det blir hyggeligere å handle, bedre kvalitet på det som handles, og ikke minst, morsommere å drive butikk. Vi ønsker å støtte opp om et variert tilbud av lokale butikker og tjenester, drevet av engasjerte folk i nærheten av der du bor.

Vulkan Fisk er en av de flotte butikkene som du kan handle fra hos Amoi.

Få hele bestillingen levert samlet dit du vil

Har du lyst til å handle smakfulle godsaker fra spennende butikker, kan du teste på www.amoi.no. Nå finnes det nærmere 90 utsalgssteder å velge mellom, blant annet et stort utvalg av ferdige gourmetkit fra restauranter som Smalhans, Katla, Breddos Tacos, The Golden Chimp og mange flere.

Dessuten får du alt du trenger av grønnsaker, fisk, kaffe, brød, kaker, blomster og apotekvarer fra butikker som Vulkan Fisk, Tim Wendelboe, Sverre Sætre konditori, Annis Pølsemakeri, Åpent Bakeri, Grünerløkka Brygghus, Mølleren Sylvia og Ost & Sånt.

Sjekk denne siden for å se alle butikkene du kan velge fra, det kommer stadig nye butikker!

Du kan bestille fra alle butikkene samtidig og få hele bestillingen levert av Posten samlet helt hjem til deg.

– Vi setter stor pris på tilbakemeldinger slik at vi kan fortsette å utvikle tjenesten. Vi hører gjerne fra deg som har testet AMOI, sier prosjektleder Jimmy Rhodin.

Handle fra 90 butikker

Planen er at AMOI skal bli en markedsplass med alt fra produkter til salgs, utleie, ulike tjenester – det som byen har å by på. 

To ansatte hos Tim Wendelboe
Fersk kaffe fra Tim Wendelboe er tilgjengelig med AMOI.

Posten er dyktige på innovasjon, endring og tilpasning. Vår visjon handler om å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Derfor jobber vi hver dag med å utvikle nye tjenester og forbedre tjenestene vi allerede har.

AMOI er bare en av alle de nyskapende tjenestene som det arbeides med i konsernet nå. Noe av de andre spennende som skjer kan du lese om under denne artikkelen.

Del artikkel