Coop og Posten tilbyr hjemlevering av dagligvarer

Få dagligvarer hjem med Coop og Posten

Et samarbeid mellom Coop og Posten sørger for hjemlevering av dagligvarer til de som ikke ønsker eller har mulighet til å dra i butikken.

Postbud og postbil parkert foran Coop Mega
Publisert 24.04.2020 Sist oppdatert 23.03.2021
Av Nina Farstad Engebretsen

Samarbeidet ble lansert i april i fjor, som følge av stor etterspørsel da pandemien stengte ned landet. På rekordtid satte Coop Norge opp en bestillingsløsning for dagligvarer på sine nettsider Coop.no. Gjennom en samarbeidsavtale med Posten kan de som trenger det bestille levering hjem på døra og få varene levert av Posten.

Coop er en del av den nasjonale matvareberedskapen og har et spesielt samfunnsansvar for å hjelpe alle som er forhindret fra å handle dagligvarer slik de pleier. På samme måte har Posten og Bring en samfunnskritisk rolle når det gjelder å forsyne hele landet med pakker, post og gods. 

Coop og Posten samarbeider om hjemlevering av dagligvarer. Video: Petter Sørnæs.
Coop og Posten samarbeider om hjemlevering av dagligvarer. Video: Petter Sørnæs.

Ønsker å hjelpe

– Vi står alle midt i en ekstraordinær situasjon, og vi ønsker å hjelpe de som må holde seg hjemme. Derfor har vi jobbet knallhardt for raskest mulig å kunne lansere en enkel bestillingsløsning for våre kunder. Den vil i tiden fremover være under kontinuerlig utvikling når det gjelder brukervennlighet, vareutvalg og betalings- og leveringsløsninger, sa konsernsjef Geir Inge Stokke i Coop Norge ved lanseringen.

Posten leverer varene på døra til kundene som har behov for dette.

– Både Posten og Coop har viktige samfunnsoppgaver i den situasjonen Norge nå står i. Vi er glade for at Posten er valgt som distribusjonspartner når Coop åpner for bestilling av matvarer på nett som kan leveres hjem på døren, sa Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge.

Muliggjør hjemlevering av dagligvarer i hele landet

– Det ligger spennende muligheter med løsningen og vi er klare for å levere varer hjem til folk. Vi har lenge sett økt etterspørsel etter hjemlevering av varer, og dette har eksplodert. Denne løsningen er den første i sitt slag som muliggjør hjemlevering av dagligvarer over hele landet, sa Tone Wille.

Du kan sjekke om tjenesten leveres der du bor ved å legge inn postnummeret ditt på bestillingssiden til Coop.

Del artikkel