Amoi - kvalitetsvarer til hele landet

Slik får du kvalitetsvarer enkelt levert på døren

På den digitale markedsplassen AMOI kan du enkelt handle fantastiske kvalitetsvarer fra mange ulike butikker. Posten sørger for at du får alle varene levert samlet dit du ønsker, uansett hvor i landet du bor.

Bærbar PC som viser websiden til AMOI
Publisert 03.06.2022
Av Nina Farstad Engebretsen

AMOI har vært en suksess i Stor-Oslo siden tjenesten startet i 2021. Kunder i dette området kan velge i nærmere 4000 varer fra butikker og restauranter.

Tjenesten er siden utvidet til Lillehammer, Bergen og Stockholm, og nylig ble markedsplassen åpnet også for kunder over hele landet.

Bor du utenfor Stor-Oslo kan du nå handle nærmere 1000 kvalitetsvarer fra en rekke spesialbutikker. Vil du ha nykvernet spesialkaffe og te, spennende oster og spekemat, blomster eller hudpleie blir dette nå tilgjengelig for deg. Bestillingen din leveres samlet av Posten.

To kvinnelige ansatte på Tim Wendelboe
Kaffe fra Tim Wendelboe kan nå leveres i hele Norge

Foreløpig er alle butikkene Oslo-basert, men på sikt vil kategori- og produktutvalget utvides, og leveringsalternativene for nasjonal levering forbedres. 

Slik bestiller du enkelt varer fra AMOI:

  1. Gå inn på www.amoi.no
  2. Legg inn ditt postnummer for å se varer tilgjengelig der du er
  3. Handle de varene du ønsker
  4. Betal, og gled deg til Posten leverer bestillingen din

Mann på kjøkkenet med varer fra Amoi

– AMOI som markedsplass er unik ved at vi har samlet utvalgte kvalitetsforhandlere på én plattform med samlet levering av varer på tvers av butikkene – og det til hele landet. Dette betyr at du som kunde kan handle fra forskjellige butikker med felles utsjekking, sier daglig leder Jimmy Rhodin i AMOI.  

ost-og-saant-amoi
Kjøp de deiligste oster fra Ost&Sånt

Amoi ble etablert våren 2021, og konseptet går ut på å tilby produkter og tjenester fra lokale kvalitetsbutikker med ekspertise og lidenskap for det de driver med, til hele landet.

Amoi er eid av Posten Norge, som med sin logistikkompetanse og brede distribusjonsnettverk kan nå ut til alle deler av landet. Den lille butikken på hjørnet er dermed nærmere enn du tror.

Del artikkel