Amoi - kvalitetsvarer til hele landet

Slik får du kvalitetsvarer enkelt levert på døren

På den digitale markedsplassen AMOI kan du enkelt handle fantastiske kvalitetsvarer fra mange ulike butikker. Posten sørger for at du får alle varene levert samlet dit du ønsker, uansett hvor i landet du bor.

To menn og en kvinne i svarte kokkeklær med matprodukter foran slakterbutikken Annis pølsemakeri
Publisert 02.04.2023
Skrevet av Nina Farstad Engebretsen

AMOI har vært en suksess i Stor-Oslo siden tjenesten startet i 2020. Kunder i dette området kan velge i over 5000 varer fra butikker og restauranter.

Tjenesten ble siden utvidet til Bergen og Stockholm, og nylig åpnet den digitale markedsplassen også for kunder over hele Norge.

Bor du utenfor Stor-Oslo er utvalget foreløpig noe mindre, men du kan fortsatt velge og vrake i et utvalg på over 2000 kvalitetsvarer fra en rekke spesialbutikker.

Besøk AMOI.no og sjekk ditt utvalg.

Vil du ha nykvernet spesialkaffe og te, spennende oster og spekemat, blomster eller hudpleie er alt dette tilgjengelig for deg. Bestillingen din leveres samlet av Posten, uansett hvor i landet du bor.

Foreløpig er alle butikkene Oslo-basert, men på sikt vil kategori- og produktutvalget utvides, og leveringsalternativene for nasjonal levering forbedres. 

Fiskehandler sliper kniven foran fiskedisken hos Vulkan Fisk
Vulkan Fisk i Mathallen Oslo byr på havets smakfulle varer.

Slik bestiller du enkelt varer fra AMOI:

  1. Gå inn på www.amoi.no
  2. Legg inn ditt postnummer for å se tilgjengelige varer
  3. Handle de varene du ønsker
  4. Betal, og gled deg til Posten leverer bestillingen din

Mann på kjøkkenet med varer fra Amoi

– AMOI som markedsplass er unik ved at vi har samlet utvalgte kvalitetsforhandlere på én plattform med samlet levering av varer på tvers av butikkene – og det til hele landet. Dette betyr at du som kunde kan handle fra forskjellige butikker med felles betaling og levering, sier daglig leder Jimmy Rhodin i AMOI. 

Kvinner fra blomsterbutikken Botanik poserer med fargerike blomster
Botanik er en av flere flotte blomsterbutikker hos AMOI.

Amoi ble etablert våren 2020, og konseptet går ut på å tilby produkter og tjenester fra lokale kvalitetsbutikker med ekspertise og lidenskap for det de driver med, til hele landet.

Amoi er eid av Posten Norge, som med sin logistikkompetanse og brede distribusjonsnettverk kan nå ut til alle deler av landet. Den lille butikken på hjørnet er dermed nærmere enn du tror.

Del artikkelen